• Tisztelt Szülők! - Vážení rodičia!

          • Az előző évekhez hasonlóan ismét dönthet személyi jövedelemadója 2% - nak sorsáról. Amennyiben az iskola mellett működő  szülői szövetséget választja, segítséget nyújthat a Nagyölvedi Alapiskola és Óvoda  oktató-nevelő munkájához, a diákok jobb taneszköz ellátásában, rendezvényeink lebonyolításában.

            Kérjük, keresse fel bérelszámolóját a mellékletben küldött nyomtatvánnyal, amelyet kitöltve szíveskedjen leadni iskolánkon, vagy az adóhivatalban. Szívesen adunk nyomtatványt  a rokonok, barátok és ismerősök részére is.

            Gyermekeik a holnapi nap folyamán visznek egy példányt haza, de elérhető lesz a Farmer Centerben és a lévai (kis) Jednota üzletében, valamint a mellékletből is nyomtatható.

            Köszönjük támogatását!

            Pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na škole darovaním 2% z dane!

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy
          • Értesítés - Oznam

          • 2022. február 14-től a tanítás jelenléti oktatással folytatódik a B hét órarendje szerint. A felső tagozatos karanténban lévő, ill. orvosi igazolással rendelkező diákoknak lehetőségük van online kapcsolódni az órákhoz. Ez ügyben forduljanak osztályfőnökeikhez!

            Az  óvoda 2022. február 14 - 18. között nem üzemel.

            A betegeknek mielőbbi felépülést, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

            Od 14.februára 2022 vzdelávanie pokračuje prezenčnou formou podľa rozvrhu týždňa B .

            Materská škola v období 14-18.februára 2022 bude zatvorená.

            Chorým skoré uzdravenie, každému prajeme dobré zdravie!

             

             

          • SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL

          • A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. értesíti a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága szakmai irányításával működő „Szülőföldön magyarul” program keretében a tavalyi, 2020/2021-es tanévre szóló nevelési, oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz támogatást igénylő érintetteket, hogy megkezdődik a támogatás átutalása a jogosult pályázók számlájára.

            Az 1. körben azok az érintettek kapják meg a támogatást, akik hiánytalanul nyújtották be a pályázatot. A további kört azok képezik majd, akiknek adatlapja hiánypótlásra szorult.

            A megítélt támogatás összege személyenként: 61 EUR.

            A támogatás kifizetése 2022. január 31-én kezdődik meg.

            A kifizetések a Československá obchodná banka, a. s. (ČSOB) közreműködésével történnek, kizárólag banki átutalással a pályázók által az adatlapon feltüntetett számlaszámra.